Pieter van Lieshout

Belastingadviseur 

Mijn naam is Pieter van Lieshout, woon in Asten en werk als belastingadviseur voor Smits + Prick Accountants en Belastingadviseurs.

Wet- en regelgeving wijzigen voortdurend. Hoe kunt u hierop inspelen of beter nog, anticiperen? Dit vraagt soms om creatieve, innovatieve oplossingen maar bovenal een advies dat past bij u. Hiermee help ik u graag.

Ik ben sinds 2004 actief als belastingadviseur, maar ook het accountancywerk is voor mij niet nieuw. Ik heb de opleiding fiscale economie en de opleiding fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg met succes afgerond en sinds 2017 ben ik geregistreerd adviseur bedrijfsopvolging. Ik heb bij een grote internationale organisatie en bij regionale organisaties ervaring opgedaan. Hierdoor ben ik te typeren als een generalist met specialistische kennis en een geschikte sparringpartner voor de ondernemer. En juist het contact met de klant maakt het werk voor mij uitdagend en leuk.

Ook nog tijd voor privé? Jazeker! Ik ben echtgenoot en vader van 3 geweldige zonen. Ik speel graag een potje (zaal)voetbal en vind ik het leuk om dingen te doen met familie en vrienden.

Pieter van Lieshout RAB-fj

Linkedin