Kantoornieuws april 2023

Tegemoetkoming hoge energieprijzen blokaansluiting
6 april 2023
Beantwoording Kamervragen arbeidskorting
13 april 2023
Tegemoetkoming hoge energieprijzen blokaansluiting
6 april 2023
Beantwoording Kamervragen arbeidskorting
13 april 2023

Het eerste kwartaal van 2023 is alweer voorbij. Met deze nieuwsbrief willen wij in april nog extra aandacht vragen voor de BTW-maand, de vermogensheffing in de Inkomstenbelasting (Box 3) en Registratie machtigingen intermediair (QR-codes).

BTW-maand
April betekent ook weer BTW-maand over het 1e kwartaal 2023. Indien wij de BTW-aangifte voor je verzorgen heb je een e-mail gekregen van ons ter herinnering om je administratie aan te leveren vóór 15 april 2023. Zodat wij jouw aangifte tijdig kunnen indienen.

Box 3
Ontvang je een definitieve aanslag Inkomstenbelasting en betaal je vermogensheffing (box 3)? Stuur dan deze aanslag zo snel mogelijk naar ons op. Dan kunnen wij inventariseren of bezwaar nodig is. De termijn van bezwaar is maar 6 weken na dagtekening van de aanslag, daarom ontvangen wij deze graag zo snel mogelijk.

Registratie machtigingen intermediair (QR-codes)
Indien wij de aangifte Inkomstenbelasting 2022 ook voor jou verzorgen, heb je waarschijnlijk ook een of meerdere brieven van de Belastingdienst ontvangen met QR-codes. Deze zouden wij graag nog ontvangen indien je ze nog niet hebt afgeleverd aangezien deze codes rond 16 mei 2023 verlopen.

Nog andere vragen?
Neem gerust contact op met ons kantoor, wij helpen je graag verder.

De winst zit ‘m in persoonlijk.

Bron:| 07-04-2023

Comments are closed.