Kantoornieuws juli 2024

Schadeverzekeraar probeert onder verlegde btw uit te komen
4 juli 2024
Verbouwing leidt niet tot nieuw gebouw
11 juli 2024
Schadeverzekeraar probeert onder verlegde btw uit te komen
4 juli 2024
Verbouwing leidt niet tot nieuw gebouw
11 juli 2024
Alles bekijken

Kantoornieuws juli 2024

Het is alweer (bijna) zover! De zomervakantie staat voor de deur. Voor sommige al in volle gang. In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte. Allereerst willen we je aan onze nieuwe collega's voorstellen: Hanneke en Jesse. Vervolgens maken we de winnaar de tegoedbon van het speelhuis bekend. De maand juli betekent natuurlijk ook weer BTW maand. We sluiten ten slotte af met de bezetting tijdens de zomer.

Hanneke
Test

Jesse
Test

Klantonderzoek / tegoedbon Speelhuis
Ten eerste willen wij iedereen die meegewerkt heeft aan ons klantenonderzoek bedanken. Met deze waardevolle informatie kunnen wij onze dienstverlening nog beter bij jullie wensen aansluiten. 

BTW maand
Klanten die door ons de BTW-aangifte laten verzorgen weten dat deze uiterlijk 31 juli as. bij de Belastingdienst binnen en betaald moet zijn en daar zijn wij druk mee bezig.

Bezetting tijdens de zomer
In juli zijn we aanwezig in volledige personeelsbezetting.

Hoewel het iets minder druk bezet is in augustus, blijft ons kantoor de hele zomer gewoon open. We zorgen ervoor dat er altijd iemand op korte termijn beschikbaar is om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig. Om een goed verloop te waarborgen, vragen we vriendelijk om spoedzaken zo snel mogelijk aan ons door te geven, zo kunnen we ervoor zorgen dat deze tijdig worden afgehandeld.

Andere vragen?
Neem gerust contact op met ons kantoor, wij helpen je graag verder.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe!

Bron:| Smits + Prick| 05-07-2024

Comments are closed.