S+P Nieuws

Verschil in behandeling van een- en tweeverdieners
5 september 2022
Parkeren bij laadpaal
8 september 2022
Verschil in behandeling van een- en tweeverdieners
5 september 2022
Parkeren bij laadpaal
8 september 2022

De scholen zijn weer begonnen en de vakantieperiode loopt op z’n eind. We hopen dat je genoten hebt van een fijne zomerperiode en weer vol energie en frisse ideeën zit. Wij staan natuurlijk voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van je plannen.

 

Pim
Pim werkt al 2 jaar met veel plezier en volle tevredenheid bij ons kantoor en is dus een vertrouwd gezicht. Daarom hebben we met Pim een contract voor onbepaalde tijd afgesloten.  Wil je meer weten over Pim? klik dan hier.

 

Prinsjesdag
Op dinsdag 20 september 2022 is het Prinsjesdag en presenteert het kabinet de fiscale plannen voor 2023. In het Coalitieakkoord en de Voorjaarsnota zijn al veel voornemens en maatregelen voor de komende jaren bekend gemaakt en in aanloop naar Prinsjesdag is er ook via de media meer bekend geworden. Het blijft echter altijd een verrassing waar het kabinet uiteindelijk mee gaat komen. Uiteraard blijven wij je informeren.

 

BTW-Maand
De BTW-maand oktober is weer in aantocht en dan moet de aangifte van het 3e kwartaal weer ingediend worden. Wij sturen je, als je BTW-plicht hebt, een herinnering in een aparte mail.

 

We wensen je nog een fijne nazomer.

 

Groet,

Team Smits + Prick

Bron:| 06-09-2022

Comments are closed.