Belastingadviseur en partner

Mijn naam is Ellen Prick. Als partner van Smits + Prick Accountants | Belastingadviseurs ben ik het aanspreekpunt op het gebied van belastingzaken. Als tiener werd mij steeds duidelijker wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Mijn interesse in cijfers en letters bracht mij bij de opleiding Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg. In 2002 ben ik met genoegen afgestudeerd en in 2005 rondde ik met succes mijn postdoctorale opleiding bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs af. Sinds 2001 ben ik werkzaam als belastingadviseur voor met name het midden- en kleinbedrijf en particulieren.

In 2007 startte ik een eigen kantoor en sinds 2013 werk ik samen met Koen. Ondernemerschap zit in het bloed. Het leukst blijf ik het vinden, om met mensen zelf aan tafel te zitten. Niet in een groot kantoor, met de CFO. Gewoon met een ondernemer, of een particulier. Op onze manier.

Mijn vrije tijd? Die vul ik graag in met thuis knuffelen met mijn zoontje, motorrijden, vrijwilligerswerk, lezen, theaterbezoeken en borrelen met vrienden.

Drs. Ellen Prick RB

Linkedin