Bij Smits + Prick helpen we ontzettend veel particulieren in onze regio bij fiscale en financiële zaken. Onze klanten zijn heel verschillend. Vaak is er ook een overeenkomst: ze vinden het invullen van de diverse aangiften en het bewegen binnen de regelgeving een hele opgave. De belastingwetgeving verandert continu en daarnaast zet je in je leven veel stappen met verschillende financiële en fiscale consequenties.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je voor bepaalde vragen komt te staan. Of dat je er soms tegenop ziet om aan de slag te gaan met je administratie. Wij kunnen je helpen het optimale uit de fiscale regelingen te halen. Om belastingbesparingen te realiseren en financieel en fiscaal leed te voorkomen, geven wij je graag een betrouwbaar advies. Want bij Smits + Prick zijn je zaken in goede handen. We bieden onze dienstverlening aan tegen een vooraf aangegeven, toegankelijke prijs.

Van nature hebben we allemaal een passie voor cijfers. Daar ligt onze drijfveer. Maar van nature zijn we allemaal ook persoonlijk en toegankelijk. Je kunt hier altijd binnen lopen en we zijn altijd bereikbaar. Toegankelijk betekent overigens ook dat alle stukken altijd digitaal beschikbaar zijn.

Persoonlijk gaat verder dan persoonlijk contact; we willen echt weten wat jou drijft. Kom langs, dan ervaar je zelf.

Kunnen we je helpen? Neem dan contact met ons op!

Wat we zoal doen?

  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aanvragen voorlopige teruggaaf en toeslagen
  • Aangifte erfbelasting
  • Aangifte schenkbelasting
  • Advisering fiscaal-juridische en financiële gevolgen bij samenwonen, trouwen, echtscheiding en overlijden
  • Advisering fiscaal-juridische en financiële gevolgen bij ontslag
  • Advisering fiscaal-juridische gevolgen bij de aankoop van een woning

In gesprek met een particuliere klant