Medewerker interne administratie

Ik ben Josienne Hijzelaar. Sinds maart 2014 werk ik bij Smits + Prick Accountants | Adviseurs.

Na mijn studie HEAO Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven ben ik in 1998 in de accountancy gaan werken. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij zowel kleine als grote regionale kantoren. Door mijn uitstapje als financial controller in het bankwezen, ben ik erachter gekomen dat accountancy echt mijn ding is.

Na jarenlang het aanspreekpunt te zijn geweest voor u als ondernemer, ben ik dat in mijn huidige rol voor mijn collega’s intern. Als medewerker interne administratie beheer en onderhoud ik de (financiële) administratieve processen en documentatie van Smits + Prick Accountants | Adviseurs. Op deze manier kan ik Koen en Ellen en mijn andere collega’s ontzorgen en kunnen zij optimaal werken. Een rol die ik erg leuk vind om te vervullen. De functie is wat meer “achter de schermen”, maar regelmatig zal ik aan de “frontoffice” te vinden zijn, waar ik u welkom kan heten.

Ik woon in Beek en Donk met mijn vriend en onze dochter en zoon. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn gezin en/of vrienden. Mijn hobby is muziek luisteren, thuis op de platenspeler of live bij een concert. Ontspannen doe ik met yoga, lezen, tv kijken en in de jacuzzi te gaan.

Josienne Hijzelaar

Linkedin