Accountant en partner

Binnen onze organisatie ben ik het aanspreekpunt op het gebied van accountancy, bedrijfseconomische advisering en administratieve dienstverlening. De reden dat ik ooit heb gekozen voor het vak van accountant? Ik vind het geweldig om met ondernemende mensen om te gaan en om samen met de ondernemer te zorgen dat de financiële kanten van de onderneming goed worden ingevuld en dat de wensen van de ondernemer hierin goed worden geborgd.

Voordat ik samen met Ellen ons eigen kantoor begon heb ik ervaring opgedaan bij zowel grote regionale als ook kleine lokale accountantskantoren. Hierdoor weet ik precies hoe onze eigen dienstverlening eruit moet zien: professioneel, eigentijds en pragmatisch. Met mensen meedenken, dat geeft mij voldoening. Met een ondernemer op reis gaan, en het verschil maken op punten waar de ondernemer mij nodig heeft.

Buiten de zaak zijn mijn vrouw en kinderen de drijvende kracht in mijn leven en ben ik actief bij diverse maatschappelijke en culture organisaties in Helmond.

Koen Smits AA

Linkedin