Koen Smits

Belastingadviseur en partner

Als partner van Smits + Prick Accountants en Belastingadviseurs ben ik het aanspreekpunt op het gebied van accountancy, bedrijfseconomische advisering en administratieve dienstverlening. De reden dat ik ooit heb gekozen voor het vak van accountant? Ik vind het fascinerend om met ondernemende mensen om te gaan en om in het krachtenveld van de onderneming ervoor te zorgen dat de financiële randvoorwaarden goed worden ingevuld.

Ik ben sinds 1998 werkzaam in de accountantsbranche en heb mijn ervaring opgedaan bij zowel grote regionale accountantskantoren als ook kleine accountantskantoren. Hierdoor weet ik precies hoe onze eigen dienstverlening eruit moet zien: kwalitatief hoogstaand, professioneel, integer, solide, betrokken, eigentijds, pragmatisch, oplossingsgericht en laagdrempelig. Geloof me, als werknemer heb ik lang geleden ook gezien wat ik niet wil. Met mensen meedenken, dat geeft mij voldoening. Met een organisatie of particulier op reis gaan, het verschil maken op gebieden waar ik goed in ben.

Buiten de zaak zijn mijn vrouw en kinderen de drijvende kracht in mijn leven en ben ik actief bij diverse maatschappelijke organisaties in Helmond. Ook kun je me regelmatig op de tennisbaan vinden.

Koen Smits AA

Linkedin