Accountant 

In 1999 ben ik afgestudeerd als Accountant AA. Na een korte tijd bij een bedrijf als hoofd administratie gewerkt te hebben, werk ik vanaf 2000 op een accountantskantoor als accountant. Mijn financieel administratieve, jaarrekeningen en fiscale werkzaamheden zijn altijd voor het MKB segment geweest, aangevuld met allerlei financiële advieszaken die spelen bij een MKB ondernemer. In maart 2021 ben ik begonnen bij Smits + Prick Accountants | Adviseurs. 

Wat me vooral bezig houdt en wat ik het leukste vind is het persoonlijke en goede contact met de klant, om zo een goed inzicht te geven in zijn financiële en fiscale reilen en zeilen. Daarnaast maakt de diversiteit aan klanten dat ik een brede kennis heb van wat er speelt bij een ondernemer en wat belangrijk zou kunnen zijn. 

Mijn hobby’s zijn verder hardlopen, fietsen, wandelen en daarna even gezellig samen wat drinken of eten. Ook doe ik met mijn gezin graag gezelschapsspellen. 

Marco de Jonge AA 

Linkedin