Belastingadviseur 

Mijn naam is Margaret Veenstra. Sinds oktober 2020 ben ik als Belastingadviseur verbonden aan Smits+ Prick Accountants & Belastingadviseurs.

In 1991 ben ik afgestudeerd als fiscaal jurist aan de Rijksuniversiteit Groningen.  Daarna heb ik in 1994 mijn postdoctorale opleiding bij de Nederlands Orde van Belastingadviseurs afgerond. Bij een groot Accountants en Belastingadvieskantoor heb ik jarenlange ervaring opgedaan met name in het MKB en bij familiebedrijven. Sinds 2006 ben ik werkzaam als zelfstandig belastingadviseur. 

Persoonlijke betrokkenheid en aandacht staan voorop  als het gaat om fiscale advisering. Klaarstaan op de momenten die belangrijk voor u zijn is daarbij een voorwaarde.  Mijn specialiteiten zijn Estate Planning, herstructurering, bedrijfsoverdrachten en bedrijfsopvolging.

Samen met mijn man en onze dochter woon ik  in het gezellige Mierlo-Hout.
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om een flinke wandelingen te maken met mijn man, dochter en de hond.  Daarnaast vind ik het leuk om gezellig af te spreken met vrienden, te tuinieren, een goed boek te lezen of een moeilijke sudoku op te lossen.

Mr. Margaret Veenstra  RB