Leren en ontwikkelen

Valentijnspost van mijn grote liefde
15 februari 2017
Vakantiehuisje in het buitenland: wie droomt er niet van!
20 maart 2017
Valentijnspost van mijn grote liefde
15 februari 2017
Vakantiehuisje in het buitenland: wie droomt er niet van!
20 maart 2017

Na een te gekke carnaval in het Beek en Donkse Ganzendonck is het vandaag nog steeds feest! Ik ben namelijk vandaag alweer 3 jaar in dienst bij Smits + Prick. De tijd gaat snel als je plezier hebt.

Aan het kokenIk voel me goed bij Smits + Prick. Dat komt omdat Koen en Ellen me de kans geven om me continu te blijven ontwikkelen. Op dit moment ben ik de opleiding Belastingconsulent aan het volgen via het Register Belastingadviseurs. Een studie met een vaktechnische inhoud die ik herken in mijn werkzaamheden.

Een leven lang leren

Niet alleen op vaktechnisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak geven Ellen en Koen me de ruimte om te blijven leren. Zo heb ik bij Sabine Snijders een coachingstraject doorlopen om mijn persoonlijke competenties te ontwikkelen. Ik heb van haar geleerd om in de omgang dichtbij mezelf te blijven, zelfbewuster en daardoor zekerder te zijn. Verder heb ik met Koen en Ellen seminars bezocht van Jos Burgers, Daniëlle de Jonge en Machteld Stakelbeek. Deze seminars gingen over onderscheidend zijn, hoe kun je persoonlijke en zakelijke relaties versterken en hoe belangrijk is aandacht voor elkaar. Zeer inspirerende seminars waar ik in praktijksituaties nog weleens aan terugdenk.

Leren en ontwikkelen doe je ook door goed samen te werken. Tijdens ons laatste personeelsuitje bij kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel bleek maar weer hoe belangrijk het is om goed samen te werken om een mooi resultaat te bereiken. Ik ben zelf geen keukenprinses, maar door samen te werken hebben we heerlijke Italiaanse gerechten gemaakt en gegeten. Een gezellige avond die de teamspirit van ons kantoor weer ten goede komt.

Na de carnavalsvakantie start mijn studie Belastingconsulent weer. Dit semester zal het over inkomstenbelasting –winst en dga- en vennootschapsbelasting gaan. Voor de verdere ontwikkeling van mijn eigen ik, heb ik het boek IK2 klaarliggen. De schrijfster Margriet Sitskoorn leert me hierin hoe ik de beste versie van mezelf kan bereiken. Verder ga ik het recept van de zelfgemaakte pesto van kookstudio Culinair Centrum uitproberen. Het is namelijk wel zo belangrijk (en lekker) om het geleerde ook in de praktijk uit te voeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *